Cu ocazia Zilei Naționale a României, Școala Spiru Haret din Medgidia a fost scena unor evenimente memorabile, fiecare coordonate cu măiestrie de către cadrele didactice dedicate. Pentru elevii clasei pregătitoare, activitățile au fost organizate sub îndrumarea doamnei învățător Maria Croitoru, care a creat o atmosferă plină de patriotism și entuziasm.

La clasa întâi, elevii au avut parte de o experiență unică, grație coordonării duale a doamnei învățător Lizeta Martin și doamnei profesor Alina Magdalena Păvăleanu. Ei au explorat semnificația zilei naționale printr-o serie de activități educative și creative, care le-au îmbogățit cunoștințele și i-au apropiat de istoria țării.

Un rol deosebit l-a avut clasa a II-a, sub îndrumarea dedicată și inspirată a doamnei învățător Vlad Agnisie Angelika. Datorită pasiunii și creativității sale, elevii au trăit momente unice de învățare și bucurie patriotică, aducând un omagiu vibrant istoriei și tradițiilor țării noastre.

În cadrul clasei a III-a, coordonată de doamna profesor de învățământ primar Nicoleta Tonea, elevii au participat la activități diverse, îmbinând jocul cu învățarea, și au avut oportunitatea de a-și exprima creativitatea și dragostea față de țara lor.

Clasa a IV-a, sub coordonarea doamnei învățător Nicoleta Fasole, a avut o zi de neuitat. Eleva Osman Zîna Sibelgean a avut o prestație remarcabilă, demonstrând importanța zilei și legătura profundă a comunității școlare cu tradițiile și valorile naționale.

La fel de harnici ca intotdeauna, sarbatorim cu bucurie, alaturi de mamici, Ziua Nationala a Romaniei! Mesajul Grădiniței GON Nr 7, structura scolii noastre , alaturi de dnele educatoare, Ghiea Daniela, Stoian Alina și Hristu Silvia.

Astfel, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Școala Spiru Haret din Medgidia printr-o serie de evenimente pline de culoare, emoție și patriotism, datorită angajamentului și pasiunii acestor cadre didactice devotate.

Category
Tags

No responses yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *